The Reconnection

Re-connection betekent: opnieuw verbinden, opnieuw in contact komen, de verbinding herstellen. Dat is wat er bij Reconnection gebeurt; ik verbind je opnieuw. Met je gezonde deel, met je Hoger Zelf, met de lijnen van Hemel en Aarde. Zodat je jouw leven kunt gaan realiseren.

The Reconnection-arvos.info

Hoe werkt het?

Een Reconnection behandeling helpt je te genezen op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ik creër een ruimte waarbinnen de universele energie vrij kan stromen en genezing mogelijk wordt. De oneindige intelligentie van het universum weet precies wat nodig en passend is. Dat betekent, dat jij je er niet druk over hoeft te maken en dat ik geen garanties kan geven. Ik ben alleen een kanaal voor de energie. Mensen hebben na een sessie vaak het gevoel dat er van binnen is "opgeruimd", blokkades zijn verdwenen. De healing komt in de vorm die passend is voor jou op dit moment. Dankzij de Reconnection kunnen we in contact treden met nieuwe niveaus van licht en informatie en ze zullen deel van jezelf gaan uitmaken.

Klankhealing arvos.info

Klankhealing

Ik werk met verschillende instrumenten als drum, oceandrum, ratels, bellen en met mijn s
tem. Een klankmeditatie onderga je, heerlijk liggend. Je hoeft niets anders te doen dan jezelf over te geven aan de klanken en deze het werk voor je te laten doen.
Ons lichaam bestaat voor zo'n 70 tot 80% uit water. Klank is een krachtig medium dat o.a. water in trilling brengt. Bij een klankhealing ervaar je diepe rust en stilte. Lichamelijk en geestelijk raak je helemaal ontspannen en in balans.

Klankhealing geef ik samen met Marga van Haastrecht, die werkt met onder anderen klankschalen.

Adres

Steendijk 233 
9404AD Assen

Contact

E-mail: contact@arvos.info 
Mobiel: 06 13590459